Retourneren & ruilen


Product retourneren - Daar helpen we je graag bij.

Ben je toch niet tevreden met je aankoop? Of is er iets stuk? Dat is uiteraard vervelend. Maar daar gaan we voor je oplossen, we staan voor je klaar en lossen het graag voor je op.

Retourservice van Het Landhuys.nl, hier kan je op rekenen:

>  14 dagen bedenktijd, ná ontvangst van je pakketje, 

>  Na eventuele annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen,

> 'Daarom' accepteren we ook als een geldige reden,

> Wil je liever ruilen, geen probleem. We sturen je graag de nieuwe product toe,

> Meubels worden bij jouw thuis op afspraak opgehaald, 

> Is je product onverhoopt kapot binnengekomen? Dat hoort natuurlijk niet! We ruilen deze binnen 48h voor je om, of wanneer het jou uitkomt,

> Ook na de 30 dagen bedenktijd, hoef je geen zorgen te maken. Op de meeste producten heb je 2 jaar garantie. Ook hierbij zijn we er voor je om je te helpen. 

Meubels retourneren, je kunt gewoon thuis blijven!

Wil je jouw gekochte meubel(s) retourneren? Jammer, dat het niet naar jouw verwachtingen was. Maar geen zorgen, we halen de meubel(s) bij jouw thuis op. Zo hoef je zelf de deur niet uit. Hieronder lees je de stappen om jouw retouraanvraag aan ons door te geven.

1. Download hier het Retourformulier en vul deze volledig in

2. Stuur een mail met het retourformulier naar info@hetlandhuys.nl met daarin de verzoek om te retourneren. Vermeld hierbij de werkdagen dat het jou uitkomt om de meubel(s) op te laten ophalen door DHL. Let op: Dit kan alleen overdag op doordeweekse dagen. 

3. Wij boeken bij DHL een afhaalopdracht in en de chauffeur zal het pakket voorzien van een retourlabel. Let op: Pakket dient het liefst in de originele verpakking te zitten en netjes/stevig ingepakt te zijn zodat DHL deze gemakkelijk en snel weer mee kan nemen.

4. Verpak de ongebruikte meubels het liefst weer in de originele verpakking en anders in goed en stevig inpakken. 

5. Print jouw retourformulier uit en zet deze in de doos, zodat wij weten bij het uitpakken dat die van jou is.

Woonaccessoires retourneren

Matchen de woonaccessoires toch niet in jouw interieur? Dat in uiteraard jammer. Wist je dat je deze kan ruilen? Heb je al gekeken naar een alternatief. Of je nou wilt woonaccessoires wilt retourneren of ruilen we gaan het voor je regelen en horen graag welke wat jouw keuze. Lees hieronder de stappen om woonaccessoires te retourneren. LET OP: adressen verschillen per merk.

1. Download hier het retourformulier en vul deze volledig in

2. Stuur een mail met het retourformulier naar info@hetlandhuys.nl met daarin de verzoek om te retourneren. 

3. Print jouw retourformulier uit en voeg deze straks bij in de doos, zodat we weten dat die van jou is.

3. Verpak jouw ongebruikte product(en) zo goed mogelijk in, het liefst in de originele verpakking. Je dient deze zelf via het postkantoor retour te sturen naar een van de onderstaande adres (let op merk):

Raaf sierkussen retouradres

Raaf Sierkussens

Keizerstraat 18
 
5211HG ’s-Hertogenbosch

 

Terapy zitzakken retouradres

Ergonomic Living

Jarmuiden 26a

1046 AD AMSTERDAM

 

Product retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Geld terug 

We betalen je terug met dezelfde betaalmiddel waarmee jij jouw bestelling hebt betaald. Wij zullen vervolgens het volledige verschuldigde orderbedrag incl. de verzendkosten binnen 14 dagen ( vaak eerder ) na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Ook heb je de mogelijkheid te kiezen voor een Het Landhuys.nl tegoedbon t.w.v. jouw aankoopbedrag, geef dit aan in jouw aanvraag. 

Retourkosten

Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen voor kleine pakketten ( PostNL - woonaccessoires) circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Voor het retourneren van meubels zijn de retourkosten verschillend. Heb je alleen een pakket of een pallet ontvangen?

Pakket: De kosten zijn € 15,- per pakket. Je kunt dus zelf, aan de hand van hoeveel pakketten je hebt ontvangen, de hoeveelheid hier afrekenen.

 > Klik hier om de pakket retourkosten te voldoen.

Pallet: Hier gaat het vaak om een groot aantal meubels of een bankstel. Omdat de heen en retourzending op een pallet is             verzonden zijn de kosten hiervan hoger. De kosten per pallet zijn € 60,00.

 > Klik hier om de pallet retourkosten te voldoen.

Uitzonderingen retourneren:

- Meubels en/of woonaccessoires die speciaal voor u op bestelling zijn gemaakt en/of aangepast. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

- CastMagnolia stoelen. 

- Meubels speciaal besteld voor u en/of naar u wensen aangepast. Deze producten hebben over het algemeen een levertijd van 10-12 weken.

Product ruilen?

Wilt je een product ruilen? Dat kan! Je dient gewoon jouw gekochte product(en) volgens de reguliere manier te retourneren en de product(en) die je wel wilt hebben gewoon in onze webshop te bestellen. Stuur van te voren een mail naar info@hetlandhuys.nl, vermeld hierbij uw ordernummer. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 

Keurmerk webwinkel