• Lorem ipsum

Verzending & Verzendkosten  DHL bezorging Het Landhuys

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Hiervoor werken we nauw samen met onze leveranciers om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jouw te bezorgen.

 

 

Tarieven voor verzenden

LandProduct Tarief*Gratis verzending vanafLevertijd*
NederlandWoonaccessoires3,9550,-1-3 werkdagen
 MeubelsVanaf 14,95500,-Voor 23:59 besteld, binnen 1-2 werkdagen thuisbezorgd
     
BelgiëWoonaccessoires9,95100,-1-3 werkdagen
 MeubelsVanaf 17,95650,-Voor 23:59 besteld, binnen 1-3 werkdagen thuisbezorgd

*De exacte eventuele verzendkosten kun je bij het afrekenen berekenen. De precieze levertijd wordt bij ieder product vermeld.

Volg jouw pakket met Track & Trace

Nadat jouw pakket is ingescand in het sorteercentrum, ontvangt je automatisch een Track & Trace code gemaild. Op de website van DHL en/of PostNL kun je rechts onder het kopje 'Traceer uw zending' jouw Track & Trace code knippen en plakken.

Klik hier om uw zending te traceren.

Klaar voor jouw nieuwe meubels?

Het is zover, jouw nieuwe meubels worden bezorgd. Om de spanning te verminderen kun je op de website van DHL de bezorgtijden inzien. Hiervoor hoef je enkel jouw postcode in te typen. Let op: Dit is slechts een indicatie, wij kunnen niet garanderen dat DHL op deze tijden er meteen zal zijn.

Klik hier om een indicatie te krijgen van uw bezorgtijden.

Oeps! Niet thuis?

Als niemand thuis is om jouw bestelling in ontvangst te nemen, dan komt DHL de volgende dag jouw bestelling nogmaals aanbieden. Als je de tweede keer wederom niet aanwezig bent dan wordt jouw pakket bewaard bij de dichtstbijzijnde depot. Vanaf dat moment heb je 5 dagen de tijd om het op te halen. Het is ook mogelijk om binnen deze 5 dagen een nieuwe bezorgdatum in te plannen. Hiervoor moet je contact opnemen met DHL klantenservice. Als je voor de derde keer niet aanwezig bent, dan gaat het pakket retour naar ons. Voor een nieuwe levering worden wel verzendkosten in rekening gebracht.  

Wanneer komt het jou uit?

Wil je liever jouw bestelling op een andere doordeweekse dag bezorgd hebben? Geen enkel probleem. Dit kun je gemakkelijk aangeven in het vakje 'Opmerking' bij het afrekenen van jouw bestelling. Je mag het uiteraard ook mailen naar info@hetlandhuys.nl. Vermeld hierbij wel jouw ordernummer en de gewenste bezorgdatum.