•  

  oe werk AfterPay from AfterPay on Vimeo.


  betaalmethoden het landhuys

  Wij willen voor u een zo'n plezierige en vooral een veilige online winkelomgeving creeren. Woonwebwinkel Het Landhuys streeft ernaar uit om de meest gangbare betaalmethodes aan te bieden. Als u over gaat tot betaling, dan doet u dit in een versleutelde omgeving. 
  Dit kunt u zien in uw adresbalk de tekst https:// kleurt dan groen. U betaald bij ons veilig en beschermd via een professionele betaalprovider van de meest gangbare betaalmethodes. 
   

  Alle vermelde prijzen in onze webshop zijn incl. BTW. 

  BETALEN MET CREDITCARD

            

  IDEALIDEAL - Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.
   
   

  paypal

  PayPal - U betaalt veilig en vertrouwd electronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden.


  Afterpay
  AfterPay – Digitale Factuur (max. € 150,-)  (Nederland) Eerst thuis zien en dan pas betalen dat kan met Afterpay. AfterPay voert voor www.hetlandhuys.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay

  overboeking

  Overboeking - Bij het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een e-mail met daarin een .pdf factuur. Op deze factuur staan onze bankgegevens welke u naar ons kunt overmaken. Op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen zal de verzending in gang worden gezet. LET OP: Als u kiest voor overboeking dan moet u er rekening mee houden dat dit invloed heeft op u levertijd. Dit heeft te maken met de verwerking van de betaling tussen de betaling. Dit neemt minimaal 2 dagen in beslag. Als u dat niet wilt dan raden wij u aan om met IDEAL of Paypal te betalen. Wij zien dan direct of u betaald heeft. 

  bancontactBancontact/Mistercash - Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor een vlot betalingsverkeer en is de Belgische marktleider in elektronische betalingen.
  Veiligheid Mister Cash

  Mistercash garandeert een veilig en betrouwbaar online betaalmiddel. Voor kaarthouders van deze Belgische kaarten is het een zeer handig en veilig online betaalmiddel. De betaling wordt afgewikkeld via de betaalpagina van de online bank. Dit garandeert dat het volledig veilig is en te vertrouwen. De online banken hebben zeer strenge veiligheid systemen die het online betalen mogelijk maken. De gegevens worden via SSL servers versleuteld en zijn derhalve niet te onderscheppen door fraudeurs of andere kwaadwillenden. In tegenstelling tot het betalen met een credit card wordt ook nog eens een login en paswoord van je online bank vereist. Dit maakt Mistercash extra veilig en betrouwbaar. Je kunt dus zonder enige zorgen een online betaling doen met Mistercash.

   

  sofort bankingSofort Banking - Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt.

  BELFIUSBelfius - Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.    

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »