• Lorem ipsum

WONEN = BELEVEN

Het Landhuys is dé online  woonwinkel waar u de laatste woontrends kunt ontdekken op het gebied van metropolitan luxury interior designs. Wij geloven dat uw interieur u lifestyle reflecteert. Om uw goede smaak te reflecteren heb ik een exclusieve assortiment die zeer afwisselend is. Zo worden er elke week weer nieuwe woonaccessoires, meubels en lampen toegevoegd aan ons metropolitan luxury assortiment waaronder luxe handgemaakte trendy sierkussens, plaids en lampen.  

Daarnaast kunt u vanuit gaan dat onze living producten van mooie kwaliteit zijn, speciaal voor u geselecteerd. Naast ons standaard assortiment heb ik ook seizoensgebonden artikelen zodat elk seizoen inclusief de feestdagen wij steeds veranderen van woondecoratie. Tevens sta ik graag voor u klaar voor vragen & interieuradvies op maat. 

Uw interieur = onze passie & liefde

Bij Het Landhuys wordt woonwinkelen leuk dankzij onze 6 standaard zekerheden:

  • Gratis verzending in Nederland.
  • Veilig shoppen – Webshop keurmerk
  • Duurzame producten
  • Klantenservicetot 21:00 uur
  • Niet gevonden wat u zocht? Wij zoeken voor u.

Bij mij staat u centraal, Ik vind daarom ook een goede service vanzelfsprekend. Heeft u het gene niet gevonden wat u zocht? Geen probleem. Mail of bel mij gerust, want het kan zomaar zijn dat ik deze voor u kan inkopen. Ik gaan dus deze voor u zoeken en laat het dan aan u weten zodra ik deze hebben gevonden zonder enige bijkomende kosten, is onze standaard huisservice. Het Landhuys is aangesloten bij Webshop keurmerk om u de garantie te bieden dat u bij ons kunt veilig en met plezier winkelen. en betaald u bij ons altijd veilig met de meeste gangbarebetaalmethodes. Kijk voor meer informatie op www.keurmerk.info

 

LUXE interieurcollectie en woonmerken met liefde gemaakt

 

Onze interieurcollectie kenmerkt zicht door de hoge afwerking en pure vakmanschap. De meeste van onze living producten worden in Nederland op bestelling met de handgemaakt. Zo weet u zeker dat u altijd een mooie en duurzaam product aanschaft. Ook houden onze leveranciers vaak rekening met de milieu in de productieproces.

Shop in style de beste topmerken 

De topmerken die ik verkopen zijn zeer zorgvuldig gekozen om zo u het beste te kunnen bieden. Deze merken hebben veelal kwaliteit, milieu en exclusiviteit hoog in het vaandel staan. Veel van deze merken zijn niet in de winkel te koop en exclusief bij ons verkrijgbaar.

Mix & Style onze exclusieve woonmerken en kleuren en richt zo uw thuis in. Met onze afwisselende assortiment aan luxe woondecoratie en cosmopolitan luxury interieurs en interieuradvies bent u bij Het Landhuys aan het juiste adres. Zo heb ik een mooie collectiewindlichten, plaids, luxe handgemaakte sierkussens, wijnkoelers, potten & vazen, bijzettafel en nog veel meer. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Veel van onze woonaccessoires, sierkussens, meubels en/oflampen worden pas met de handgemaakt als u ze heeft besteld.

Geschiedenis

Het Landhuys is opgericht in 2013 door Faruk Ljimani.

Faruk heeft een brede achtergrond op het gebied van interieur en styling. Zo heeft hij diverse studies gevolgd zoals Interieurarchitectuur en interieuradviseur op de Koninklijke Kunstacademie. 

Welkom in de inspirerende wereld van Het Landhuys.