Recente blog berichten

20 / 08 / 2016
NIEUW MERK: Teddy de beer kindermeubelen
Het vinden van de juiste kindermeubels is niet altijd even gemakkelijk. Daarnaast is het ook wel weer eens leuk om een nieuw merk te ontdekken! Ken jij het merk Teddy de Beer al? Dit schattige merk heeft sterke, mooie kinderfauteuils en kinderkrukjes en zijn ook verkrijgbaar als set. Ik laat je dit merk graag zien!
03 / 04 / 2016
Raaf voorjaar collectie 2016 + korting
Door mijn bezoek aan Raaf sierkussens, heb ik eerder kennis mogen maken met nieuwe voorjaar collectie 2016 van Raaf sierkussens en ben ik erachter gekomen waar zij haar inspiratie uithaalt voor de ontwerpen van haar Raaf sierkussen. Lees hier ons verhaal.
15 / 12 / 2015
Kersttrends 2015
De kerst staat voor de deur. Maar welke kleuren en inrichting zijn dit jaar hot. Ontdek welke kersttrend helemaal jou ding is en welke niet. Lees hier de kersttrends van 2015 en laat je inspireren.
29 / 11 / 2015
Hello winter..Winter musthaves
Het is gauw donker, koud en nat, het is winter.Een perfecte gelegenheid voor meer sfeer en beleving in jouw interieur. Maar hoe pak je dit aan? Wat heb je hiervoor nodig? Ontdek hier hoe jij de koude winterdagen gaat verslaan met deze winterse musthaves en tips & tricks van de interieuradviseur.

Recente artikelen

NIEUW MERK: Terapy zitzakken NIEUW MERK: Teddy de beer kindermeubelen Raaf voorjaar collectie 2016 + korting Kersttrends 2015 Hello winter..Winter musthaves

Tags

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »