Sign up for our newsletter

Get the latest updates, news and product offers via email

Subscribe
  • Lorem ipsum

NIEUW MERK: Terapy zitzakken

14 Nov 2018
by Faruk Ljimani

Terapy zitzakken | Voel je vrij

Omdat Hetlandhuys.nl jouw graag het beste wit blijven bieden hebben een bijzonder merk toegevoegd aan ons assortiment. En niet zomaar een, van deze zul je helemaal tot rust komen. Met trots presenteren wij jouw onze collectie Terapy ergonomische zitzakken. 

terapy zitzakkenWie is Terapy zitzakken?

Tegenwoordig leven we in een drukke maatschappij, volle agenda's, drukke baan, gezinsleven, overal van op de hoogte blijven, etc. Daarom hebben we behoefte aan steeds meer rustmomenten voor ons zelf om te herladen. En dit is ook zeer belangrijk om er weer tegenaan te kunnen. Net als onze mobiele apparatuur, zoals smartphones, laptops en computes moeten wij toch ook opladen?

Deze bevindingen hebben oprichter Iron Jordan gemotiveerd in 2008 om zijn baan op te zeggen en een nieuwe avontuur aan te gaan. Uiteindelijk heeft hij samen met een aantal vrienden het Amsterdamse bedrijf Terapy ergonomische zitzakken ontwikkeld. Hiermee heeft hij zijn succesvol doel behaald, namelijk een product ontwikkeld waarin hij en wij in geloven. 

"Met onze producten willen we iedereen het gevoel geven even weg te mogen dromen op een wolk van marshmallows," aldus Iron. "


Terapy zitzak, niet zomaar een zitzak 

terapy zitzakken

 

Wat maakt een Terapy zitzak anders dan andere zitzakken? Terapy zitzakken onderscheiden is op bijna alle vlakken. Zo is de hoes van een Terapy zitzak gemaakt van rekbaar katoen. Dit voelt niet alleen aangenamer op de huid dan synthetische materiaal op standaard zitzakken maar is ook ergonomisch, doordat de hoes rekbaar is past deze zich helemaal aan jouw lichaamshouding aan. Hierdoor krijg je de maximale ondersteuning en comfort. 

Om ervoor te zorgen dat jij heerlijk uren comfortabel kan zitten of slapen op een Terapy zitzak is gekozen voor een speciale ontwikkelde vulling van EPS-korrels (geëxpandeerd polystyreen). Deze vindt je niet in een standaard zitzak, maar de EPS korrels hebben speciale eigenschappen die jou het ultieme comfort geven. EPS-korrels bevatten minder lucht en behouden hierdoor langer hun volume. Hierdoor blijft jij langer comfortabel zitten en/of liggen. 

Voordelen van Terapy zitzakken op een rijtje:

  • Multifunctioneel 
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Voor het hele gezin geschikt
  • Wasbaar en verwisselbaar hoes
  • Verkrijgbaar in 15 trendy kleurenterapy zitzak elly
  • Design & Ergonomie in één zitzak
  • Hoge comfort ( zitten en liggen ongelooflijk lekker :)

 

Terapy houdt van trendy kleuren

De zitzakken hebben niet alleen een trendy design look, maar zijn ook nog eens verkrijgbaar in 15 trendy kleuren. Zo is er altijd een kleur dit in jouw interieur en bij jouw past. En als je niet wilt of kan kiezen, dan hebben we nog meer goed nieuws voor je want de hoezen van de Terapy zitzakken zijn vervangbaar. Zo kan je altijd van kleur wisselen en veranderd jouw Terapy zitzak met jouw mee. En mocht er een vlekje op komen, geen paniek! Jouw Terapy hoes mag gewoon in de wasmachine gewassen worden op 30 graden. Makkelijk tóch?!

 

Kinderen houden van Terapy kinder zitzakken

terapy kinder zitzakken

Speciaal voor de kinderen heeft Terapy kinder zitzakken ontwikkeld naar hun behoeften Kinderen kunnen uren zitten gamen of achter hun laptop zitten. Dit kan nadelige gevolgen hebben voor ze. Daarom zijn er Terapy ergonomische kinderzitzakken, deze bieden ook kinderen comfort en uitstekende ondersteuning. Terapy kinder zitzakken zijn net als Terapy zitzakken voor volwassenen verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. De kinder zitzakken collectie bestaat uit Terapy zitzak Sydney en Terapy zitzak Stanley

 

Geniet samen van comfort op een Terapy zitzak

terapy zitzak balooEen Terapy zitzak is heel multifunctioneel, zo kan je ze gebruiken als een relaxte stoel op erop liggen maar wist dat je ook een heuse bank of een bed van kan maken. Dit kan met Terapy zitzak Baloo, van deze heerlijke zachte Terapy zitzak maak je met behulp van Terapy kussen Uli en/of Toby er een 2/3-zits bank van. Zo kan je samen heerlijk genieten van de comfort van Terapy zitzakken. Op onze grootste ergonomische zitzak Dino kun je heerlijk samen ontsnappen aan de dagelijkse leven. 

 

Ervaringen van Terapy klanten

Terapy zitzakken zijn ontzettend populair, niet alleen vindt je deze op bijvoorbeeld woonbeurzen maar ook op festivals. Ook hebben heel veel mensen deze thuis en soms wel meer. Lees hieronder enkele beoordelingen van klanten die Terapy zitzak hebben.

"Love my baloo" By Tamara

"Sinds we de terapy "ELLY" in huis hebben is de zetel vrij en ELLY altijd bezet....zowel door ouder als kids, zijn zeer tevreden met onze aankoop!!!" By Oegen


"Wij hebben inmiddels onze 3e zitzak bij jullie gekocht. Hij heeft een fantastische hoes die goed schoon te maken is en ook het zitcomfort is heel erg fijn. Voor ons blijft een terapy zitzak de favoriet."  By Rietjens

"Zit heerlijk, blij mee, de Elly is een mooi item in onze woonkamer, zeker in knalroze voor onze donkerpaarse muur! By Zuidema

 

Op welke Terapy zitzak wil jij opladen en wegdromen?

terapy zitzak balooNa het lezen van deze blog ben je een hoop te weten gekomen over onze nieuwe merk Terapy zitzakken. Wij zijn benieuwd welke jij gaat kiezen om je in helemaal op te opladen en erin heerlijke weg te zakken op deze heerlijke zachte wolk. Maak hier kennis met de Terapy zitzakken familie en kies jouw favoriet.

 

 

 

Be the first to comment...
Leave a comment
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »