Sign up for our newsletter

Get the latest updates, news and product offers via email

Subscribe
  • Lorem ipsum

Kersttrends 2015

14 Nov 2018
by Faruk Ljimani

De kersttrends van 2015

Het gaat alweer zo snel. De winter staat al voor de deuren. De mensen zie je met rode neuzen rondlopen en halen hun sjaals en mutsen alweer te voor schijn. Maar het is ook een tijd van lampjes, kaarsjes, familie, vrienden en uiteraard ook de kerstversiering. Hierin zijn natuurlijk verschillende varianten van verkrijgbaar, maar als jouw kerstinrichting wilt hebben volgens de laatste kerst woontrends dan hebben wij hieronder de kersttrends van 2015.

Kersttrend 1: Winterwandeling

Een ontspannen wandeling door de natuur, deze sfeer is helemaal hot om in jouw interieur binnen te halen. Doormiddel van houten woonaccessoires en mix van verschillende materialen. Twee belangrijke warme tinten hierbij zijn aubergine en okergeel, deze geven een warme uitstraling. Jouw kerst is een en al natuur dit jaar. Ontspan thuis na een winterse wandeling met deze warme woonaccessoires, zoals een heerlijke bonte plaid van Raaf.

Kersttrend 2015 - winterse wandeling 

Kersttrend 2: Scandinavisch stoer

De Scandinavische stoere trend uitstraling is al een tijdje uiterst trendt in de woonkamer, deze creëert een warme uitstraling in uw interieur. Fijne kleuren van koper, denim en warm okergeel zijn in de ideale harmonie met de natuurlijk materialen. Richt jouw huis in met robuuste en eigentijdse materialen.


Kersttrend 2015 - Scandinavisch stoer 

Kersttrend 3: Romantisch pastel

Creëer een romantische sfeer met deze nieuwe woontrend. De basis bestaat uit geometrische vormen en pastelkleuren. Om het feestelijk te maken pas je zilveren accenten toe en sprankelende glitters. Het geheel, zoals je woonkamer en de kerstboom, krijgen een rustige en zachte uitstraling. Als je thuis wilt komen in een romantische sfeer, dan is deze trend helemaal wat voor jou.


kersttrend 2015 - romantisch pastel 

Kersttrend 4. Magische glamour

Hou jij van luxe? Glitter en glamour? Dan is deze trend helemaal jou ding! De inmiddels donkere dagen rondom kerst zijn de ideale tijd voor een magische kerst setting. Waan je in luxe en een chique uitstraling. Gebruik luxe materialen als goud en zilver, zijde en de juist verlichting maakt jouw glamoursetting helemaal compleet. Tip: gebruik mooie grote eyecatchers en bonte plaids.


kersttrend 2015 - magisch glamour 

 

Be the first to comment...
Leave a comment
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »